Selecteer een pagina

Back in Business (na Corona)

In de maanden van lockdown hebben we online bijeenkomsten georganiseerd. En nu is het fijn om elkaar weer in levende lijve te ontmoeten. Onze verhalen met elkaar te delen, wat hebben we geleerd?

dinsdag 22 september 2020
van 19 uur – 22 uur
bij de Schinvelderhoeve
(Brunssummerstraat 65, 6451 CR Schinveld)

Behalve dat we ‘vieren’ dat we elkaar weer in het echt zien, hebben we een inspirerend programma.

We gaan dinsdagavond vooral met elkaar in gesprek over wat de hele Corona periode ons brengt. Want natuurlijk hebben we hobbels moeten nemen, maar we willen deze avond bewust even niet in het negatieve gaan zitten. Maar in het positieve, constructieve en ondernemende.

Wat willen we vasthouden, welke nieuwe inzichten hebben we opgedaan de afgelopen periode (die we niet hadden opgedaan zonder Corona). We willen alle aanwezigen laten participeren in het gesprek, maar het helpt als er een paar mensen aanwezig zijn die écht opvallend bezig zijn geweest in die periode. We hebben een aantal ondernemers gespot (en bereid gevonden) om ons mee te nemen in de keuzes die ze maakten. Inspirerende ondernemers, die stuk voor stuk hebben gekeken naar wat wel kon!

  • Danny Keppels (Event Management Group), zag alle reserveringen verdwijnen want grote evenementen waren niet toegestaan. Maar Danny dacht out of the box in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten. Noodfood en Bloom zijn voorbeelden hiervan.
  • Stefan Lemlijn (Hei15) en Erik Stevens (Erik Stevens Catering), bundelden hun krachten met Marc van Hees (van tentenverhuurder Tenmarde) en zetten in no-time een volledig Corona proef horeca concept neer dat Instagram deed exploderen. Weelde bij de Veldkas.
  • Rik Prinssen (Mystery House) kon zijn escaperooms niet gebruiken omdat de 1,5 meter niet te handhaven was. Hij verplaatste het concept van de escaperooms naar buiten met Valkenburg als decor en ontwikkelde online mystery games. “Het kan wel” in optima forma.

Communicator in hart en nieren Arie de Zeeuw leidt het gesprek en zorgt er voor dat alle verhalen ontsloten worden, en we hyper-geïnspireerd weer huiswaarts keren. Maar niet voordat we nog even het glas geklonken hebben en ons culinair hebben laten kietelen door Bas Eijssen en zijn team (van de Schinvelder Hoeve). Bas is trots op zijn hoeve, en zal dat geïnteresseerden tonen tijdens een korte tour gedurende de avond.

Wij denken dat het een fantastische avond wordt. Een echt feestje. Zelfs op anderhalve meter afstand, want die respecteren we uiteraard!

Deze bijeenkomst is alleen voor leden.
Maximaal 30 personen.

Aanmelden kan via info@leisurelablimburg.nl

Datum

22 sep 2020
Expired!

Tijd

19:00 - 22:00
Categorie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *