Selecteer een pagina

Online bijeenkomst 1,5 meter afstand in de toeristische sector

Er is vorige week gevraagd om na te denken hoe wij de 1,5 meter afstand in ons bedrijf kunnen waarborgen als we de deuren weer mogen openen. Om met een plan te komen. En als toeristische ondernemers ben je er vast al over aan het nadenken.

We willen vanuit Leisure Lab Limburg graag een platform aanbieden om met elkaar na te denken over de komende periode, de toekomst met 1,5 meter afstand tussen jou en je gast. We hebben geen pasklare antwoorden maar samen weten we meer dan alleen. We kunnen elkaar inspireren, kennis en ideeën delen.

En dus hebben we besloten dat we woensdag 22 april om 13 uur een online bijeenkomst organiseren. Een dag na de persconferentie, zodat we gelijk, met die uitkomst, samen aan de slag kunnen.

Wil je participeren in de bijeenkomst? Jouw ideeën delen. Geïnspireerd raken door andermans ideeën. Samen een plan bedenken hoe we onze gasten kunnen ontvangen, voorzien van drank en spijs, in de 1,5 meter samenleving.

Dan ben je van harte welkom! Meld je aan via info@leisurelablimburg.nl. Dan ontvang je van ons een link waarmee je deel kan nemen aan de GRATIS online bijeenkomst.

Datum

22 apr 2020
Expired!

Tijd

13:00 - 15:00
Categorie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *