Selecteer een pagina
ThemaSessie november 2020

ThemaSessie – word gevonden op het web

Het blijkt regelmatig een thema te zijn bij de OpenHuisSessies. Hoe vinden je (potentiële) gasten je? Hoe word jij als toeristische ondernemer gevonden? Hoe ben je zichtbaar tussen het grote aanbod in accomodaties en/of restaurants? Je website is daar essentieel bij.

En elke keer blijkt dat best wel lastig, met termen als zoekmachineoptimalisatie, google analytics, seo en sea. En daarom wordt dit uitbesteed aan externe partijen of het blijft liggen.

Tijdens deze ThemaSessie gaan we daar verandering in brengen. We gaan aan de slag met jouw vindbaarheid op het web. 

We hebben de ThemaSessie opgedeeld in twee delen. Op 10 november een dag en op 24 november een avond. Enerzijds omdat de laatste keer de dag te lang was en anderzijds is het goed om het geleerde toe te passen en terug te komen met vragen.

Het ticket (€79 excl BTW) is bestemd voor beide data.

LET OP: door Corona hebben we slechts 30 plekken beschikbaar

Op 10 november gaan we aan de slag met de termen, wat betekent het en wat kan je ermee. Maar je gaat ook kijken hoe je website het doet, of je alles uit je website haalt. Je gaat heel praktisch aan de slag en maakt ter plaatse een analyse van je website. Daarnaast krijg je belangrijke verbeterpunten en aandachtspunten mee naar huis.

Op 24 november herhalen we nog een en ander, gaan we in op vragen. Maar gaan we ook kijken hoe en of we google een handje kunnen helpen. Hoe belangrijk is het om te dealen met Google? Wat doe je wel/niet goed? Waar moet je op letten? Wat zijn de basisbegrippen die je, in dit kader, moet weten en kunnen toepassen (of kunnen aansturen bij een externe partij)? Hoe weet je of een Google Ads Campagne goed is voor je bedrijf? Heb je eigenlijk een alternatief voor het  ‘dealen’ met Google? Wederom heel praktisch en je gaat aan de slag met de zoekwoorden die jij belangrijk vindt en een advertentiecampagne op google. En natuurlijk kan je dan ook het gevolg van die advertentie meten.

De ThemaSessie, beide data, wordt gegeven door Prosuco, marketingspecialist in de recreatiebranche.

Klik hier om je ticket te bestellen.

Datum

10 nov 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 15:00

Locatie

Camping Geuldal
Categorie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *